Respijtwijzer Mantelzorgcentraal

Logo De Klup oranje paars

Buitenschoolse Opvang De Klup

De Klup

De Klup biedt vrijetijdsactiviteiten, opvang en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Midden-Holland. Er worden veel uiteenlopende activiteiten georganiseerd, van sport of hobbyklups tot eetcafé's tot Buitenschoolse Opvang.

De Buitenschoolse Opvang is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, leuke activiteiten kunnen doen, waar veilig gespeeld kan worden, waar vrienden gemaakt kunnen worden en waar begeleiding aanwezig is.

De Buitenschoolse Opvang is er voor kinderen met een (lichte) verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Deze opvang is van dinsdag t/m zaterdag. Er is een beschikking vanuit de Jeugdwet of Wlz nodig, plaatsing kan alleen in overleg.

Kosten

De kosten voor deze respijtvoorziening kunnen op verschillende manieren worden betaald. Vanuit de Jeugdwet met een beschikking van de gemeente en/of vanuit de Wet landurige zorg (Wlz) door het zorgkantoor. Als de gemeente of het zorgkantoor rechtstreeks betalen aan de zorgaanbieder heet dit zorg-in-natura. Maar het kan ook door de zorgvrager zelf betaald worden vanuit een Persoons gebonden budget (Pgb). Meer informatie over kosten respijtzorg.

Contactgegevens

De Klup
Bloemendaalseweg 68
2804AB Gouda

www.deklupgouda.nl
info@deklupgouda.nl
0182 527 566

Naar respijtzorg overzicht Gouda