Respijtwijzer Mantelzorgcentraal

KernKracht-logo-NaastElkaar-kleur-vierkant

Herstelhuis de Koolmees

Stichting Kernkracht

Herstelhuis de Koolmees is een plek waar mensen vanaf 18 jaar voor een tijdelijk verblijf (1-5 dagen, in de toekomst 14 dagen achtereen als we ook in de weekenden open zijn) zonder indicatie terecht kunnen als zij even uit hun eigen omgeving weg willen.

Tijdelijk verblijf kan helpen bij het omgaan met mentale klachten, of bijvoorbeeld rust bieden aan jou als overbelaste mantelzorger. Er kunnen diverse redenen zijn om op adem te willen komen en jouw wens om een paar dagen bij ons te logeren is voldoende voor het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar hoe een verblijf in de Koolmees voor jou bij zou kunnen dragen aan het hervinden van je balans en eigen kracht. Het herstelhuis wordt gerund door opgeleide ervaringsdeskundige medewerkers en vrijwilligers.

Kosten

Aan deze respijtvoorziening zijn geen kosten verbonden. Voor de vrijwillige inzet kan soms wel een onkostenvergoeding of kleine eigen bijdrage gevraagd worden. Kijk op onze website voor meer informatie.

Contactgegevens

Herstelhuis de Koolmees
Roerdompstraat 2
2802CT Gouda

https://www.kernkracht.nl/koolmees/
koolmees@kernkracht.nl
0182 717 720

Naar respijtzorg overzicht Gouda