Respijtwijzer Mantelzorgcentraal

logo zorgboeren Zuid Holland

Zorgboerderij De Regenboog

Dagbesteding Zorgboerderij De Regenboog

Zorgboerderij De Regenboog is een draaiende biologische boerderij met ongeveer 70 tot 75 melkkoeien, jongvee, konijnen, kippen, een kat en een hond. Naast de stallen van de boerderij is een speelveldje ingericht met een trampoline en een aparte moestuin.

Sommige activiteiten vinden in het woonhuis plaats. En tussen het woonhuis en de stallen in is een aparte ruimte bijgebouwd. In die ruimte vinden binnenactiviteiten plaats en kunnen de deelnemers zich terugtrekken als ze even wat rust nodig hebben of ze kunnen lekker een boekje lezen bijvoorbeeld.

De minimale leeftijd is 18 jaar, wij bieden ook individuele begeleiding.

Kosten

De kosten voor deze respijtvoorziening kunnen op verschillende manieren worden betaald. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Jeugdwet met een beschikking van de gemeente en/of vanuit de Wet landurige zorg (Wlz) door het zorgkantoor. Als de gemeente of het zorgkantoor rechtstreeks betalen aan de zorgaanbieder heet dit zorg-in-natura. Maar het kan ook door de zorgvrager zelf betaald worden vanuit een Persoons gebonden budget (Pgb). Meer informatie over kosten respijtzorg.

Contactgegevens

Zorgboerderij De Regenboog
Beijerscheweg 96
2821NJ Stolwijk

https://www.zorgboerenzuidholland.nl/zorgboerderijen/de-regenboog
info@zbzh.nl
0184 605 301

Naar respijtzorg overzicht Gouda