Respijtwijzer Mantelzorgcentraal

logo zorgboeren Zuid Holland

Zorgboerderij Sparnaaij

Dagbesteding Zorgboerderij Sparnaaij

Zorgboerderij Sparnaaij is gevestigd in kaasboerderij Sol en ligt middenin de weilanden. Het is een veehouderij met ongeveer 85 melkkoeien, veertig stuks jongvee, een paar kippen, een konijn, twee katten en een pony. Verder is er een dus kaasmakerij en een kaaswinkeltje.

Zorgboerderij Sparnaaij in Hazerswoude-dorp biedt op dinsdag en donderdag een zinvolle dagbesteding voor ouderen met een vorm van dementie. Daarbij is persoonlijke aandacht erg belangrijk en het ontlasten van de mantelzorgers. Maaike is een gediplomeerd verzorgende en heeft ruim vijftien jaar ervaring in de ouderenzorg.

Kosten

De kosten voor deze respijtvoorziening kunnen op verschillende manieren worden betaald. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) met een beschikking van de gemeente en/of vanuit de Wet landurige zorg (Wlz) door het zorgkantoor. Als de gemeente of het zorgkantoor rechtstreeks betalen aan de zorgaanbieder heet dit zorg-in-natura. Maar het kan ook door de zorgvrager zelf betaald worden vanuit een Persoons gebonden budget (Pgb). Meer informatie over kosten respijtzorg.

Contactgegevens

Zorgboerderij Sparnaaij
Voorweg 28
2391AC Hazerswoude-Dorp

https://www.zorgboerenzuidholland.nl/zorgboerderijen/sparnaaij
info@zbzh.nl
0184 605 301

Naar respijtzorg overzicht Gouda