Respijtwijzer Mantelzorgcentraal

logo zorgboeren

Zorgkwekerij De Droomtuin

Dagbesteding Zorgkwekerij De Droomtuin

In Hazerswoude-dorp staat een kleinschalige zorgkwekerij waar ze een mooie groentetuin hebben. Hier kweken ze diverse soorten groenten en fruit die in de middag worden beried tot een heerlijk maaltijd. Op de kwekerij zijn diverse werkzaamheden zoals: kweken, grasmaaien, onkruid wieden en natuurlijk oogsten.

We willen graag de juiste zorg bieden lekker in de buitenlucht met de dieren om ons heen. Kijken naar wat goed gaat en wat je graag wilt leren. We helpen mensen die extra steun, zorg en aandacht nodig hebben. Respect en ontspanning staat voorop bij mijn dagbesteding.

Kosten

De kosten voor deze respijtvoorziening kunnen op verschillende manieren worden betaald. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) met een beschikking van de gemeente en/of vanuit de Wet landurige zorg (Wlz) door het zorgkantoor. Als de gemeente of het zorgkantoor rechtstreeks betalen aan de zorgaanbieder heet dit zorg-in-natura. Maar het kan ook door de zorgvrager zelf betaald worden vanuit een Persoons gebonden budget (Pgb). Meer informatie over kosten respijtzorg.

Contactgegevens

Zorgkwekerij De Droomtuin
Voorweg 112A
2391AJ Hazerswoude Dorp

https://www.zorgboerenzuidholland.nl/zorgboerderijen/de-droomtuin
info@zbzh.nl
0184 605 301

Naar respijtzorg overzicht Gouda